SBIO Athletics Roing

SBIOA Roklubb ble stiftet så sent som i 2008 (Da under navet BI Roklubb). Roklubbens mål var å skape et utvalg som var noe utover det vanlige og samtidig skulle være et samlingssted for sportslige og sosiale aktiviteter.
Siden den gang har vi allerede rukket å bli et av utvalgene med flest søkere og ble i 2009 kåret til ?Årets utvalg?. Ambisjonene for Roklubbens medlemmer er naturlig nok forskjellige. Her har vi alt fra de mest seriøse med norske og internasjonale medaljer i ryggen, men også de helt ferske som aldri har holdt i en åre før. Her har vi plass til alle!

Treningstider og sted:
Roklubben holder til på Kongen i Frognerkilen. Christiania Roklubb låner bort lokalene til SBIOA Roklubb, noe som gir utvalget tilgang på båter, utstyr, ett fult utstyrt treningsrom og festlokaler som klubben drar nytte av. Roklubben har treninger to ganger i uken, mandag kl. 19.30 og torsdag kl 18.30 gjennom hele skoleåret. Disse vil være fylt med variert opplegg med styrke, sirkel og roing både på maskin og på vannet. Vårt mål er å bli Norges beste studentlag i roing! Selv om treningene er fylt med til tider svært seriøse ro-økter, er selvsagt også det sosiale et viktig tema for klubben.Roklubben har månedlige sammenkomster og et godt samarbeid med Aquila-seiling, som vi arrangerer vår- og høstfest sammen med. Videre er hytte- og Londonturer deler av det som vil skje i løpet av året.

Hvorfor skal DU bli medlem?:
SBIOA Roklubb er et utvalg for deg som ønsker god treing, frisk sjøluft og mange engasjerte venner i et godt sosialt miljø!

–  Rowing crew turned out to be one of the best workouts i’ve had in a while. Looking forward to a hard and fun season in the gym and on the water with SBIOA Roklubb.